#filesell_pps_div1{margin:5px auto;padding:5px;min-width:300px;max-width:500px;border:1px solid #a9a9a9 !important;background-color:#ffffff !important;color:#000000 !important;font-family:tahoma !important;font-size:13px !important;line-height:140% !important;border-radius:5px;}
دانلودپروژه مالی درصنایع غذائی 105 ص
نام فایل : پروژه مالی درصنایع غذائی 105 ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 81 حجم : 44 مگابایت دانشگاه علمی کاربردیپودمانی خانه کارگرفرآورده های لبنیفهرست :عنوان صفحهبخش اول: مقدمه6پوکی استخوان بیماری خاموش6 بخش دوم : کلیات درباره شرکت 10خلاصه فعالیت تعاونی 10تاریخچه شرکت11تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی15چارت سازمانی 16بخش سوم: آزمایشگاه17خطوط تولید20مراحل پاستوریزاسیون شیر 20تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه21مراحل ساخت کره پاستوریزه32خط تولید دوغ پاستوریزه 33مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده33خط تولید کشک مایع 34مراحل تولید پنیر پیتزا36خط تولید ماست خامه ای 38. .
دریافت فایل
اشتراک گذاری در تلگرام
درباره این سایت